Suna la 0749 99 00 00
Solicita masina la schimb
Retea nationala
Prin parteneri locali
top

Monitorizarea reparatiilor

Ai avut un accident si nu a fost vina ta?
Ne ocupam noi de absolut tot.

Cum facem asta?

Lasa-ne pe noi sa tinem legatura cu unitatea service reparatoare pe care ai ales-o sa iti repare masina. Contacteaza-ne si ofera-ne cateva detalii cum ar fi numele service-ului auto unde doresti sa efectuezi reparatiile, locatia acestuia precum si datele de contact ale consultantului care se ocupa de dosarul tau de daune.

Noi vom prelua corespondenta cu service-ul auto in asa fel incat sa nu mai fii nevoit tu sa tii legatura cu acesta. In felul acesta vei castiga mai mult timp pentru tine, in timp ce, bineințeles, te vei bucura de masina la schimb gratuita pe care noi ti-o vom oferi pe perioada reparatiei.

Nu știi ce service auto să alegi? Nu-i nimic. Colaborăm cu o serie de unități service de prestigiu din toată țara, așa că te vom ajuta noi să iei o decizie documentată.

Nu este nicio problema. Avem o lista intreaga de service-uri cu care colaboram asa ca iti putem recomanda noi unul.

Absolut nimic. Acest serviciu este complet gratuit pentru tine. Telul nostru este ca tu sa ai parte de o experienta cat mai placuta in tot acest proces de reparatie.

Noi vom tine in permanenta legatura cu unitatea reparatoare pentru a afla stadiul reparatiilor cat si termenul de finalizare al lucrarilor. Vei fi notificat atunci cand masina ta va fi gata reparata si pregatita de predare.

Stai linistit. Documentele de care vom avea nevoie ti le vom comunica in momentul in care vei solicita acest serviciu din partea noastra.

Suntem gata sa te ajutam in orice moment.
Da-ne un telefon chiar acum.

Trimite-ne un mesaj

Afla cum poti beneficia de serviciile noastre. Lasa-ne detaliile tale mai jos iar noi te vom contacta imediat.

Call Now ButtonSună acum