Suna la 0749 99 00 00
Solicita masina la schimb
Retea nationala
Prin parteneri locali
top

Masina de inlocuire gratuita

Solicita o masina la schimb chiar acum

Completeaza formularul si te sunam imediat.

Masina la schimb pe RCA

Accidente rutiere pot aparea in mod inevitabil la tot pasul avand in vedere ca numarul de masini este in crestere de la an la an iar gradul de dezvoltare al infrastructurii in Romania este inca unul extrem de redus. Cu toate acestea, exista cazuri in care pur și simplu nu suntem in masura sa putem evita un accident si avem nevoie de o masina de inlocuire.​

Forta succesului nostru a fost intotdeauna satisfactia clientilor si de aceea spunem cu mandrie ca nu este un accident faptul ca suntem compania preferata de multi dintre soferii pagubiti din evenimente rutiere in Romania.

​Putini oameni stiu, insa, faptul ca daca au fost implicati intr-un accident care nu s-a produs din vina lor au dreptul la un autovehicul de inlocuire asemanator, practic o masina la schimb pe perioada in care nu isi pot folosi masina personala, iar noi va stam la dispozitie in acest sens cu o flota de masini de schimb noi dar si cu promisiunea ca interactiunea cu echipa noastra va fi una transparenta si extrem de placuta.

Acoperim majoritatea claselor de autovehicule.
Incercam sa iti oferim o masina la schimb asemanatoare.

De ce sa ne alegi

Scopul nostru este unul simplu. Acela de a elimina impactul pe care il are lipsa masinii personale atunci cand aceasta ti-a fost lovita si se afla imobilizata in service pentru reparatii, prin a-ti oferi rapid o masina de inlocuire potrivita. Intentia noastra este sa iti oferim o experienta directa si onesta, de inaltă calitate si sa iti redam mobilitatea pe care ti-o ofera un autovehicul fara sa iti faci griji cu privire la durata reparatiilor masinii tale in unitatea service. Mai mult decat atat, daca nu esti vinovat de producerea accidentului, nu te costa absolut nimic.

Deci, daca te afli in situatia nefericita de a nu avea un mijloc de transport dupa un incident rutier, s-ar putea sa-ti fim de ajutor si suntem pregatiti sa preluăm solicitarea ta chiar acum. Una dintre masinile noastre te asteapta!

Masina de inlocuire este o masina de schimb inchiriata pe care o poti folosi pe toata durata reparatiilor masinii tale in service, pe cheltuiala asiguratorului RCA, in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier fara vina ta.

Nu! Toate costurile sunt decontate integral de catre asiguratorul RCA al vinovatului. Tu nu trebuie platesti absolut nimic. Decontarea cu compania de asigurari se face in mod gratuit de catre noi.

Legislatia aplicabila este Legea 132/2017 coroborata cu Norma 20/2017 emisa de ASF. Calculul numarului de zile de inchiriere de care ai dreptul sa beneficiezi prin lege se face impartind numarul de ore de manopera din devizul de reparatie la 4. In cazul daunei totale iti oferim o masina de inlocuire de la data efectuarii constatarii avariilor si pana la finalizarea dosarului de dauna prin emiterea ofertei de despagubire ce include licitatia epavei si valoarea de piata a autovehiculului.

Sigur ca da! In cazul in care autovehiculul tau este in situatia de a nu putea fi reparat din considerente economice, adica este declarat dauna totala, ai dreptul sa folosesti o masina de schimb inchiriata incepand cu data efectuarii constatarii avariilor si pana la momentul transmiterii ofertei de despagubire din partea asiguratorului RCA. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Beneficiaza de dreptul tau legal.
Solicita o masina la schimb gratuita chiar acum.

Call Now ButtonSună acum