Suna la 0749 99 00 00
Solicita masina la schimb
Retea nationala
Prin parteneri locali
top

Consultanta gratuita

Fara vina? Fara costuri. Fara griji.

De foarte multe ori inspectorii de asigurari profita de faptul că pagubitii nu sunt la curent cu legislatia in vigoare din domeniul asigurarilor. Astfel, pe fondul necunoasterii prevederilor legale de catre cei implicati in evenimente rutiere fara vina lor, societatile de asigurare utilizeaza tot felul de practici abuzive care ingradesc o serie de drepturi pe care pagubitii le au.

Tocmai de aceea, noi incercam sa facem tot posibilul in asa fel incat tu sa nu fii afectat de asemenea practici incorecte. Avand o experienta de peste zece ani in domeniul daunelor auto, vom putea sa te ghidam pas cu pas prin toata procedura deschiderii dosarului de dauna la asiguratorul RCA. Ulterior, vom tine legatura in asa fel incat dosarul sa se deruleze cu rapiditate si cu respectarea intocmai a prevederilor legale aplicabile.

Oferim suport de specialitate tuturor pagubitilor RCA.
Facem acest lucru cu succes din 2017.

Suntem aici sa te ajutam

Implicarea intr-un accident rutier poate fi foarte traumatica, chiar daca nu s-a soldat cu vatamari corporale. Tocmai de aceea, chiar daca esti cat de cat la curent cu legislatia din domeniul asigurarilor RCA, pot exista anumite detalii sau amanunte care iti pot scapa.

Noi suntem aici pentru a te indruma. De aceea te indemnam sa ne contactezi si sa ne povestesti experienta ta. Te vom sfatui, iti vom enumera drepturile in calitate de parte prejudiciata si te vom asista pe toata durata procesului de avizare a daunei precum si pe toata perioada reparatiei masinii tale in service, pana la finalizarea dosarului de daune RCA.

Pariem ca sunt o multime de lucruri pe care nu le cunosti si pe care iti vei dori sa le fi stiut inainte de a lua contact cu societatea de asigurari RCA a vinovatului. Vezi alaturat doar o parte din intrebarile pe care ni le adreseaza persoanele aflate in aceeasi situatie ca si tine.

In mod categoric nu! Art. 6 alin. (8) din Legea 132/2017 prevede in mod foarte clar faptul ca ai dreptul sa repari masina in orice service auto autorizat, fara nicio restrictie sau constrangere din partea asiguratorului RCA.

Legislatia in vigoare prevede foarte clar si acest aspect. Asiguratorul RCA este obligat sa efectueze constatarea avariilor in termen de maximum 3 zile lucratoare de la data avizarii daunei.

Asiguratorul RCA trebuie sa efectueze plata despagubirilor in maximum 10 zile in cazul daunei totale economice. Acest termen incepe sa curga din momentul depunerii cererii de despagubire la compania de asigurari.

Sigur ca da. Aceasta noua prevedere permite pagubitilor RCA sa fie despagubiti pentru inlocuirea masinii personale cat timp aceasta se afla în service pentru reparatii. Contacteaza-ne chiar acum pentru detalii cu privire la modul de calcul al perioadei de inchiriere.

Absolut. Perioada în care asiguratorul RCA intreprinde investigatii suplimentare poate fi acoperita printr-un autovehicul de schimb pe cheltuiala asiguratorului vinovatului. Aceasta perioada poate atinge, in unele cazuri, si 90 de zile.

Raspundem tuturor intrebarilor tale.
Contacteaza-ne chiar acum.

Intreaba-ne orice

Daca ai fost implicat intr-un accident rutier si nu ai fost de vina de producerea acestuia, contacteaza-ne chiar acum si da-ne ocazia sa te ajutam. Stim ca ai nevoie!

Call Now ButtonSună acum