Suna la 0749 99 00 00
Solicita masina la schimb
Retea nationala
Prin parteneri locali
top

Despre noi

Fara vina? Fara costuri. Fara griji.

Accidente rutiere pot aparea in mod inevitabil la tot pasul avand in vedere ca numarul de masini este in crestere de la an la an iar gradul de dezvoltare al infrastructurii in Romania este inca unul extrem de redus. Cu toate acestea, exista cazuri in care pur si simplu nu suntem in masura sa putem evita un accident.​
Fondata in anul 2017 in municipiul Sibiu, compania noastra este un pionier in domeniul autovehiculelor de inlocuire si al serviciilor de gestionare a daunelor RCA dar nu numai. Echipa noastra are peste zece ani de experienta de neegalat in domeniul asigurarilor auto iar satisfacerea nevoilor clientilor nostri intr-o maniera prompta si profesionista este telul nostru principal.

Serviciul nostru s-a nascut din necesitatea unui serviciu direct de inlocuire autovehicul fara costuri pentru client, care sa ofere o solutie simpla, fara batai de cap, minimizand impactul intreruperilor din viata de zi cu zi a clientilor nostri. Forta succesului nostru a fost intotdeauna satisfactia clientilor si de aceea spunem ca nu este un accident faptul ca suntem compania preferata de multi dintre soferii nefericiti, pagubiti in evenimente rutiere.

​Putini oameni stiu, insa, faptul ca daca au fost implicati intr-un accident care nu s-a produs din vina lor au dreptul la o masina de schimb asemanatoare, iar noi va stam la dispozitie in acest sens cu o flota de masini noi dar si cu promisiunea ca interactiunea cu echipa noastra va fi una extrem de placuta.

Suntem prima companie
din Romania care ofera
servicii de acest tip.

Ce spun clientii despre noi...

Call Now ButtonSună acum